Renovatie

RenovatiePlannen, behoeftes en tijden veranderen. Uw woon- of werkruimte dus ook. Bij Wensink en Prins gebruiken we duurzame bouwmethoden en -materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat een verbouwing of renovatie zo toekomstvast mogelijk is. Ook uw woning(en) energiezuinig maken kunnen wij voor u verzorgen, met een ruime ervaring bij diverse energieprojecten hebben wij de kennis om uw project klaar voor de toekomst te maken.

Verbouwingen en renovaties zijn belangrijke ingrepen op uw panden. Maar u wilt de impact op de dagelijkse gang van zaken natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Door goede afspraken te maken en goed te plannen proberen wij de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Bij werkzaamheden aan bedrijfspanden is het zo vaak zelfs mogelijk het dagelijkse werk normaal door te laten gaan.

Wat we voor u kunnen doen? We hebben al vele succesvolle verbouwingen uitgevoerd voor woningcorporaties, bedrijven en particulieren. Denk daarbij aan een aanbouw of uitbouw, of de herindeling van uw bestaande ruimte. Maar ook renovatiewerkzaamheden voeren we secuur en duurzaam uit. Heeft u specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag opbouwend met u mee.

Renoveren doe je samen met de opdrachtgever en de bewoners. Door goede communicatie en de juiste logistiek wordt de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk beperkt.